Køle-frostrum

Køle-frostrum hos Give Køleservice

Hos Give Køleservice finder du køle- og frostrum i alle størrelser, og vi står gerne for både salg og montering. Der findes mange muligheder med køle-frostrum og vi kan lave specialbyggede rum efter kundens ønske.

Vi leverer køle- og frostrum til både butik og små erhvervskunder som slagtere, butikker, kroer og andre restauratører, der har brug for at få installeret et køle- eller frostrum, men vi hjælper også gerne private jægere mm. med at få installeret det rette køle-frostrum.

Find det rette køle-frostrum

Et almindeligt frostrum kan fryse ned til -20 grader, og du kan frit indstille det, som du vil, hvilket naturligvis også er gældende for kølerummene.

Vi tilbyder kyndig rådgivning og vejledning i, hvilken løsning der vil passe godt til dig og din behov, og vi bygger gerne køle- eller frostrummet, så det præcis passer til det rum, det skal stå i.

Lad os hjælpe dig

Vi får leveret det nye køle- eller frostrum efter aftale hos kunderne, og så kommer vi efterfølgende og monterer det, så det er klar til brug.

Har du spørgsmål vedrørende køle-frostrum eller om, hvilke muligheder du har, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 40 36 52 21 og hør mere om vores priser og om, hvordan vi kan hjælpe dig.