Luft-til-vand-varmepumper

NYHED 

Vi har lige nu ekstra hurtig levering på varmepumper. Hvad end det gælder luft-luft varmepumper, eller luft til vand-varmepumper 

Luft-til-vand-varmepumper hos Give Køleservice

Med en luft-til-vand varmepumpe bruges energien fra luften uden for til at varme vand i varmerør eller radiatorer op. En varmepumpe vil altså typisk blive brugt til at varme radiator eller gulvvarme op. En luft-til-vand varmepumpe egner sig aldeles godt til et helårshus og består både af en del i haven eller på ydersiden af ​​huset samt en del indenfor.

Find den rette Luft til vand varmepumpe

Hos Give Køleservice har vi et stort udvalg af varmepumper, hvorfor vi er sikre på at kunne finde en løsning, der også passer til dine ønsker og behov. Vi har kontakt til forskellige faste leverandører, så vi er sikre på at kunne tilbyde det, vores kunder har brug for.

Omdannelsen af ​​luft til vand sker i ventilatordelen af ​​varmepumpen, hvor den udvendige luft trækkes ind i varmepumpen. Hos Give Køleservice tilbyder vi luft-til-vand varmepumper, der ikke behøver at blive monteret op af dit hus. Vores varmepumper er utrolig lydløse, så du bliver ikke generet af en maskinel brummen i haven.

Til større industrivirksomheder bliver varmepumpen koblet på det ekstisterende anlæg, eventuel et gasfyr-oliefyr-flisfyr, hvor varmepumpen vil fungere som et supplement. Det giver en fordelagtig løsning, hvor man sparer energi i de årstider, hvor man kan udvinde varme fra luften.

Lad os klare monteringen

Hos Give Køleservice står vi gerne til både levering og montering af din varmepumpe, både for vores kunder omkring Give, Herning og Vejle, men vi kører også gerne til kunder længere væk.

Ring på telefon 40 36 52 21 og få svar på dine spørgsmål og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Vi giver dig altid gerne et bud på prisen og tager en snak om dine behov.