Luft-til-Luft

NYHED 

Vi har lige nu ekstra hurtig levering på varmepumper. Hvad end det gælder luft-luft varmepumper, eller luft til vand-varmepumper 

Køleservice i Vejle og resten af landet

Autoriseret køleservice i hele landet

Hos Give Køleservice udfører vi køleserviceopgaver til private og erhverv i Give, Herning, Vejle og omegn, men kører også gerne i resten af ​​landet. Give Køleservice blev etableret i 2002. Vi er uddannet kølemontører / tekniker og med baggrund som VVS og elektriker. Give Køleservice har derudover ISO9001: 2015 certificering og er VE godkendt, som garanterer at vores arbejde udføres efter gældende lovgivning. Give Køleservice laver alt inden for køleservice og hjælper med rådgivning, installation og eftersyn. Vi holder, hvad vi lover. Vi lytter til dine behov og ønsker, undersøger mulighederne og leverer altid et godt stykke arbejde. Vi foretrækker orden og ærlighed, så vi kan se os selv og vores kunder i øjnene. Derfor kører vi ud til dig, og tilser det problem du står overfor. Det synes vi giver et godt udgangspunkt for et velfungerende samarbejde.

Køleservice til landbrug

Er du landmand med enten mælkeproduktion eller ko- og svinestalde, så er der gode muligheder for at genanvende forskellige varmeudladninger. Ved hjælp af en varmepumpe, kan overskudsvarme blive opsamlet og genanvendt til opvarmning af stuehus, varmt vand og eventuel varme til kontoret i staldbygningen. Give Køleservice laver altid individuelle løsninger til, hvordan dit landbrug kan benytte overskudsvarme. Vi har gennem årene set gode resultater, hvor vi kombinerer fx kartoffelkøling med jordvarmeanlæg. Eller mælkeproduktion bliver tilkoblet en varmepumpe, som bruges til at genopvarme stuehuset. Vi udfører køleserviceløsninger til alle typer landbrug samt grundig rådgivning og installationer af køleelementer.

Køleservice til bolig og sommerhus

I dag vælger mange private bolig- og sommerhusejere at benytte sig af varmepumpeløsninger i stedet for løsninger som oliefyr og elvarme. Jordvarmeanlæg er ofte meget billigere end oliefyr og elvarme og vil give gode økonomiske besparelser. Der findes forskellige typer varmepumper, som benytter enten jord, vand eller luft til at genere varme. Varmen fra varmepumper kan bruges inde i huset til opvarmning af rum og opvarmning af brugsvandet. Give Køleservice hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit hus og dine behov. Er du på udkig efter en god løsning til dit indeklima? Give Køleservice installerer klimaanlæg, som renser luften og holder temperaturen stabil. Det kan være en god løsning til sommerhuse, som kan blive meget kolde i vinterhalvåret. Give Køleservice udfører service og køleeftersyn af varmepumper og klimaanlæg. Det er vigtigt for os, at du får grundig rådgivning. Derfor kører vi altid ud og tager en snak med dig om dine behov. Det er lovpligtigt med et køleeftersyn på varmepumper, som samtidig sikrer levetiden. Er du interesseret i et årligt eftersyn på enten klimaanlæg eller varmepumpe, så laver vi gerne et individuelt tilbud til dig.

Køleservice til industri og erhverv

I erhvervsbygninger, mindre detailbutikker og erhvervskøkkener laver vi køleservice til frostrum, kølediske og store køleskabe. Vi er behjælpelige med rådgivning og installation af nye frost- og kølerum. Vi installerer også klimaanlæg i industrivirksomheder samt aircondition til kontormiljøer og serverrum. Du kan ligeledes få installeret varmepumper. Vi tilbyder også lovpligtige eftersyn af dine køleanlæg/varmepumper, hvor vi sikrer at alt fungerer som det skal.

Kontakt Give Køleservice

Ønsker du at høre mere om vores jordvarme, klimaanlæg, varmepumper eller aircondition, så kontakt Give Køleservice. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.