Aircondition

Aircondition i Vejle og resten af landet

Skal Give Køleservice installere aircondition hos dig - Vi arbejder i Give, Herning, Vejle og resten af ​​landet

Ved installation af aircondition er det muligt at opnå meget lav temperatur i store rum som kontor eller serverrum. Temperaturen kan reguleres, så den fordeles jævnt i rummet og holder en konstant temperatur. Uanset dit behov, udfører Give Køleservice flere typer installationer af aircondition i både serverrum og kontor. I skal blot ringe til os, så kan vi hurtigt rykke ud og vejlede i en airconditionopløsning, som passerer til jeres behov.

Aircondition i kontormiljøer

Har I problemer med svingende indeklima på arbejdspladsen? Den ene dag er temperaturen meget høj og den næste dag er kontorlokalet koldt? Aircondition kan være løsningen til at skabe et stabilt indeklima. Give Køleservice udfører installation af aircondition i kontor og serverrum. Vi kører gerne ud til din arbejdsplads i Give, Herning og Vejle eller resten af ​​landet for at vurdere jeres specifikke behov. Hvis vi skal sætte jeres nye aircondition op, så sørger vi altid for at give en grundig vejledning i, hvordan du skal vedligeholde den nye aircondition. Hvis ikke filteret på airconditionanlægget bliver renset, så kan der samle sig fugt, som senere kan blive til skimmelsvamp og give sundhedsskadelige konsekvenser for medarbejderne på arbejdspladsen. Give Køleservice udfører også servicetjek på jeres aircondition i kontormiljøer, og udformer gerne en skræddersyet løsning og serviceaftale med din virksomhed.

Aircondition i serverrum

Ofte bliver rum med edb-udstyr eller maskiner udsat for meget høj varme. Der kan forekomme sammenbrud af udstyr og maskiner, hvis temperaturen i serverrum bliver for høj. Derfor er det vigtigt at rummet holdes på en konstant lav temperatur. Ellers vil det forkorte levetiden af ​​det opstillede udstyr. Aircondition er en god løsning til at kontrollere og sikre konstant, ensartet temperatur. Det er ofte svært at vurdere, hvilken løsning til nedkøling af edb-udstyr eller maskinrum, der er den mest effektive. Får du opsat aircondition i serverrum af Give Køleservice, så finder vi den optimale temperatur til serverrummet og tager samtidig højde for luftfugtigheden. Vores vurdering af aircondition til serverrum er altid individuel, og vi kører ud til din virksomhed og vurderer, hvilken aircondition du har brug for før opsætning og installation. Ønsker du et uforpligtende tilbud på opsætning af aircondition, så laver vi det gerne til dig.

Eftersyn af aircondition i Give, Herning, Vejle og resten af ​​landet

Med over 20 år i kølebranchen har Give Køleservice stor erfaring med både rådgivning, opsætning og eftersyn af aircondition hos private og erhverv i Give, Herning og Vejle-området samt det øvrige Danmark. Vi udfører eftersyn på aircondition i serverrum uanset størrelse og airconditionmodel. Et eftersyn på aircondition kan reducere muligheden for driftsfejl og nedbrud på anlægget. Vi tjekker altid anlæggets driftstilstand samt renser og udskifter elementer, hvis det trænger.

Hvordan virker aircondition?

Aircondition er velegnet til at nedkøle store rum i boliger, butikker og kontormiljøer. Teknikken bag aircondition minder meget om et køleskab. Et flydende kølemiddel føres ind i anlægget ved lav tryk, hvor der sker en fordampning som omdanner kølemidlet til en gasform. Fordampningen i anlægget sørger for at afkøle airconditionens udsugning. Den store blæser på airconditionanlægget sender kølig luft ind og afkøler rummet. Fordampningen danner også varme, som skal ledes væk. 

Kontakt Give Køleservice

Ønsker du at høre nærmere om vores aircondition, så kontakt os. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.