Køleanlæg

Køleanlæg

Hos Give Køleservice monterer vi mange køleanlæg hos større virksomheder med kontorbygninger, hvor det er fordelagtigt at installere i blandt andet serverrum. På grund af servernes konstante arbejde bliver rummet hurtigt opvarmet og har derfor brug for en grundig nedkøling for at kunne blive ved med at fungere og arbejde effektivt. Et køleanlæg er udelukkende lavet til at køle ned, hvorimod og klimaanlæg er en mere fleksibel løsning, der både kan varme op og køle ned. Et klimaanlæg kan med fordel anvendes i kontormiljøer, hvor et godt indeklima er nødvendigt for et godt arbejdsmiljø.

Faste leverandører med gode produkter

Vi har forskellige faste leverandører, der leverer køleanlæg af høj kvalitet, hvorfor det er muligt for os altid at tilbyde vores kunder et anlæg, der passer til deres ønsker og behov. Du finder derved ikke en fast pakke hos os, men vi vil i stedet altid tage højde for den enkelte kunde og tilbyde vejledning i, hvilken type køleanlæg du har brug for.

Vi leverer primært til erhvervskunder, kunder i landbrug, og vi har også en del kunder i industrien. Til industrien bruges køleanlægget ofte som en hybridløsning, hvor det fungerer som et supplement til det øvrige varmeanlæg. Derved vil virksomheden både spare penge og energi.

Fuld service hos Give Køleservice

Hos Give Køleservice har vi mange års erfaring med alle former for køleteknik. Vi tilbyder både levering og montering af nye anlæg samt lovpligtige eftersyn og reparationer af både varmepumper, køleanlæg mm. Vi tilbyder også vores kunder et lovpligtig serviceeftersyn. Der vil vi som erfarne installatører stå for den lovpligtige service med tjek af køleanlægget én gang om året. Vi er beliggende i Give, midt mellem Herning og Vejle, men vi leverer og monterer også gerne i det øvrige Danmark.